Novinka
Kód: 1355

Umeocet 1000 ml

Neohodnoceno
169 Kč
Skladem

Japonské tradiční ochucovadlo, které jídlo osolí i okyselí. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě umeboshi švestiček. Švestičky se nakládají do slaného nálevu a v dřevěných sudech se zatíží. Krásnou růžovou barvu dostávají díky listům shiza, které se k nim přidávají.

Kategorie: OSTATNÍ

Tipy na přípravu: 

  • ochucení zeleninových salátů
  • výborně se hodí k dochucení luštěnin
  • koprovka
  • dochucení jakéhokoliv pokrmu přímo na stole
  • výroba pickles- použití místo nálevu se solí (časopis Dobroty podzim 2015)
  • jako nápoj při nevolnosti nebo jen tak na osvěžení- smícháme s vodou

 

Trvanlivost:

Trvanlivost výrobku je uvedena na obale.

 

Složení:

umeboshi, mořská sůl 20,5%, shizo (Perilla)

 

Množství v balení:

1000 ml

 

 Původ:

Japonsko

 

Skladování:

Bez zvláštních požadavků na skladování.