Kód: 1355/300

Umeocet

Neohodnoceno

Japonské tradiční ochucovadlo, které jídlo osolí i okyselí. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě umeboshi švestiček. Švestičky se nakládají do slaného nálevu a v dřevěných sudech se zatíží. Krásnou růžovou barvu dostávají díky listům shiza, které se k nim přidávají.

Kategorie: OCHUCOVADLA

Zvolte variantu

Objem: 300ml
Skladem | 1355/300
69 Kč
Objem: 1000ml
Skladem | 1355/100
169 Kč

Tipy na přípravu: 

  • ochucení zeleninových salátů
  • výborně se hodí k dochucení luštěnin
  • koprovka
  • dochucení jakéhokoliv pokrmu přímo na stole
  • výroba pickles- použití místo nálevu se solí (časopis Dobroty podzim 2015)
  • jako nápoj při nevolnosti nebo jen tak na osvěžení- smícháme s vodou

 

Trvanlivost:

Trvanlivost výrobku je uvedena na obale.

 

Složení:

umeboshi, mořská sůl 20,5%, shizo (Perilla)

 

Množství v balení:

1000 ml

 

 Původ:

Japonsko

 

Dovozce:

SUNFOOD VM s.r.o., Jiráskova 557, 518 01 Dobruška

 

Skladování:

Bez zvláštních požadavků na skladování.